Beperkte aansprakelijkheid

De aangeboden materialen op onlinemarketingstage.com worden zonder enige vorm van garantie of aanspraak van juistheid aangeleverd. Deze materialen kunnen op elk moment worden gewijzigd zonder voorafgaande mededeling van onlinemarketingstage.com.

Gebruikers hebben de mogelijkheid om eigenhandig inhoud te plaatsen op onlinemarketingstage.com. Onlinemarketingstage.com oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Klachten over de gebruikersinhoud worden serieus onderzocht en zal er wanneer nodig worden ingegrepen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. Mocht er iets niet duidelijk zijn, kunt u altijd terecht bij onze algemene voorwaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij onlinemarketingstage.com en haar gebruikers. Kopiëren of verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van onlinemarketingstage.com. Mits er anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht) of bij specifieke materialen anders is aangegeven.

Het is niet toegestaan om webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van onlinemarketingstage.com op te nemen in een frameset of via een online link in een andere webpagina te verwerken. Dit om verwarring over de afkomst van het materiaal te voorkomen.

Facebooktwitterlinkedin